Ford öppnar megastore i Stockholm

Ni hörde rätt. Det amerikanska försäljningskonceptet för bilar har även kommit till Sverige. Två våningar bilar och restaurang utifall du nu blir hungrig av allt bilshoppande.

Ford satsar stenhårt på Sverige som faktiskt är det land som köper flest Mustanger per capita i hela Europa. Det finns tydligen fortfarande en viss förkärlek till amerikanskt stål. Efter det katastrofala samarbetet mellan Volvo och Ford tog Hedin bil upp pinnen och den negativa trenden har sannerligen vänt, men i Sverige är kriget mellan bilmärken och marknadsandelar hårt där Volvo och Vag (Volkswagen, Audi mm) är ledande.

Framtiden får utvisa om enorma butiker är rätt väg och med flera nya modeller såsom Ford Focus och Mondeo i görningen har vi höga förväntningar.

You may also like...